Politica de livrare produse

Ridicare din Sediu - Comenzile se pot ridica de Luni pana Vineri in intervalul 9:00 - 17:00 din Sediul nostru din Piatra Neamt ,Jud Neamt ,Str Maratei Nr 105 , fara costuri suplimentare, dupa confirmarea telefonica a comenzii! La ridicare poti achita cash sau cu cardul  .

 

     Sameday Courier - Livrarea pieselor se face in 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 399 lei, taxa de livrare este de 20 de lei, indiferent de numarul produselor comandate, in limita a 15 kg. Daca comanda depaseste 15 kg, taxa de transport se va comunica la confirmarea telefonica a comenzii, rezervandu-ne dreptul de a solicita plata in avans a comenzii. In cazul in care localitatea ta nu se afla in aria de acoperire a curierului, taxa de livrare este de 35 de lei. Daca comanda depaseste valoarea de 399 lei, insa localitatea in care doresti livrarea prin curier nu se afla in aria de acoperire, vei achita ca si cost de transport doar diferenta de 15 de lei.

     Va rugam insistent ca la primirea coletului sa verificati cu atentie coletele primite. Avarierea produslor sau eventuale neconformitati intre factura si produsele primite trebuie semnalate reprezentantului firmei de curierat care va incheia un proces verbal de constatare. In lipsa procesului verbal reclamatile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat.

 

Modalitati de plata:

1.Cash: Produsele se pot achita la ridicarea acestora din magazin.

 

2.Ramburs: Contravaloarea produselor comandate se achita reprezentantului firmei de curierat in momentul livrarii acestora.

 

3.Plata online cu cardul bancar
 

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

4.Ordin de plata: Vei primi pe e-mail proforma pentru efectuarea platii dupa verificarea si confirmarea comenzii de catre un consilier Autogold.ro.

 

Va multumim !

 

Inchide